USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Норвегії знову дозволили обійми

4 Липня 2020 08:00
Державне агентство охорони здоров’я Норвегії заявило, що рівень зараження коронавірусом у країні настільки низький, що люди тепер можуть обіймати невелике коло близьких друзів.

Про це повідомляє Європейська правда.

«Коли рівень зараження такий низький, як зараз, я думаю, що це нормально - обійняти близьких друзів», - заявив Стювіц Берг з Норвезького інституту громадського здоров'я (NIPH).

19 березня інститут порадив людям шукати альтернативу обіймам та рукостисканням, а також рекомендував уникати обіймів і поцілунків з людьми, з якими вони не живуть.

Але наприкінці минулого місяця інститут змінив свої поради, включивши близьких друзів у коло тих, кого можна обіймати.

«Хто вважається «найближчою людиною», можна вирішувати самому, але це не повинні бути надто багато людей, і коли цих людей повинно залишатися незмінним з часом», - йдеться у порадах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus