USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку знову даруватимуть безкоштовні обійми

13 Липня 2017 08:31
Лучани та волонтери 16 липня на Театральному майдані у Луцьку знову даруватимуть усім перехожим безкоштовні обійми. Така акція вже вдруге відбуватимуться в обласному центрі Волині.

Усім, хто хоче взяти участь у заході, необхідно з собою мати плакат з написом «Вільні Обійми», «Free Hugs» або з аналогічним змістом.

«Головна ж мета заходу – дарувати радість. Люди ж постійно бігають на роботу, вони засмучені, стомлені… Це буде розслабляти людей, дарувати їм радість, якийсь позитив, натхнення, щоб далі працювати, жити й дарувати приємність іншим», - наголошують організатори.

Безкоштовні обійми — рух, учасники якого виходять на вулиці і пропонують незнайомим людям свої обійми. Засноване австралійцем Хуаном Манном в 2004 році. Міжнародну популярність придбало в 2006 році завдяки музичному відеокліпу австралійської рок-групи Sick Puppies, опублікованому на YouTube.

Акція буде проводитись 16,30 липня та 13, 27 серпня у центрі Луцька.

Захід ініційований Едуардом Примаковим за підтримки ГО «Молодіжний центр Волині» та ГО «ПРОМЕТЕЙ».

Якщо Ви енергійні та бажаєте ділитися позитивними емоціями, маєте 1-2 вільні годинки раз на 2 тижні тоді реєструйтеся та ставайте частиною команди - https://goo.gl/forms/4PjNrkvR6Z80LUZ12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 13 Липня 2017 08:43
"Тихо шифером шурша ,крыша едет не спеша"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus