USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську базарники перетворили парковку на смітник і туалет

25 Квітня 2017 12:43
У центрі Нововолинська смітник використовують як туалет. А насправді це місце – майданчик для парковки автомобілів мешканців прилеглих будинків.

Так, жителі Нововолинська, що проживають в центрі міста за адресою проспект Перемоги, 1, 1А та на бульварі Шевченка, 2, 4 вже не один рік потерпають від незручностей, які завдає їм ринок, що знаходиться неподалік стадіону “Шахтар”, а й, відповідно, біля будинків жителів. Люди розповідають, що втомилися від бездіяльності міської влади та халатності поліції, пише БУГ.

Проблема полягає в тому, що після робочого дня на площадці залишається сміття, яке ніхто не прибирає, тому воно й розлітається в усі сторони. До того ж, велика кількість машин, що привозить товар, спричиняє шум та чимало незручностей, від яких потерпають люди. Чи не найболючішим питанням є сміттєвий майданчик, який базарники використовують як туалет.



“У нас так: влітку – помідорний рай, взимку – мандариновий, зараз – яблуневий, бо ж ту площадку ніхто не розчищає. А коли від риби воду виливають, то сморід такий стоїть. Ми вже самі ходимо, збираємо те сміття, яке вітер наносить. Але весь час це робити теж не будемо. Базарники вранці приїжджають, машини шумлять. А ще інколи авто паркують так, що і сміттєвоз доїхати не може”, – розповідає голова ОСББ “Азилія” Любов Приймачук.

Люди нарікають, що майданчик біля їхніх будинків, де торгують базарники, насправді призначене для паркування машин мешканців. Але оскільки ця територія зайнята, то жителі змушені ставити автівки у дворі на газонах.



“Автомобілі підприємців під’їжджають до смітника і через місце, де люди зробили громадський туалет, носять продукти харчування, бо так швидше. Не раз бачила, в коробки нагидять, принесуть і кинуть”, – зауважує Любов Приймачук.

Здавалося, проблема мала б бути вирішеною, адже біотуалет все ж таки на ринок привезли, але чомусь не підключили.
Нагадаємо, що звітуючись, міський голова Віктор Сапожніков підіймав тему торгівлі у невстановлених місцях та недобросовісних базарників, які не хочуть встановлення біотуалету біля стадіону.

“Коли біотуалет хотіли встановити, базарники сказали:

– Ми не пустимо.

– А куди ж ви ходите? Під гаражі та забори?

– Ні, ми ходимо на стадіон, платимо там внески.

– Тоді звідки береться те все, що мені люди показують. То хтось прийшов з тих відвідувачів і це наробив?”, – повідомив міський голова.

А ще мешканці розповідають, що вже двічі збирали збори за участю міського голови, на яких розповідали про існуючі проблеми

“Мер сказав коротко і ясно: “Я з людьми сваритися не буду”. Та й поліція теж не діє”, – додають жителі.

Рішення, які надходили після численних звернень, зобов’язували директора ринку Петра Приступу вирішити питання з перенесенням контейнерів та встановленням біотуалету. Та, як зазначають місцеві жителі, вимоги залишаються проігнорованими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus