USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську хочуть облаштувати «розумні» зупинки

20 Вересня 2019 09:41
Невдовзі рух транспорту у Нововолинську можна буде відстежити у режимі онлайн за допомогою безплатного мобільного додатку.

Про це стало відомо 19 вересня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської, де затвердили рішення про визначення переможця конкурсу для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування, – інформує БУГ.

Як зазначив начальник відділу транспорту та зв’язку Юрій Коцура, 5 вересня був проведений конкурс, на якому був єдиний учасник ТОВ «Дозор Україна», його ж обрали переможцем.

З підприємством буде укладено договір та поетапний план співпраці. Першим кроком є розробка схеми маршрутів та облаштування автобусів Нововолинська системою GPS.

Окрім того «Дозор Україна» за власні кошти встановить в центрі міста одне табло, яке буде показувати прогнозований час приходу маршрутки до зупинки.

Буде обговорюватися можливість обладнання табло підзарядкою для телефонів та доступом до Wi-Fi

У майбутньому можливе також встановлення по місту скляних «розумних» зупинок.

Нововведення з’являться незабаром. Мешканці та гості Нововолинська зможуть відслідковувати рух транспорту через свій смартфон за допомогою мобільного додатку.

Згідно з умовами конкурсу на перевезення пасажирів міськими маршрутами, була передбачення умова обладнання автобусів GPS-трекерами. Тож перевізники укладуть договір з компанією та будуть платити за обслуговування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Вересня 2019 10:06
Розмір того Нововолинська? Я там завжди пішки ходив, то швидше, ніж чогось дочекатися.
Їван Показати IP 20 Вересня 2019 11:19
Не поняв.... Це з яких пір в Нововолинську вокзал появився? Чи Біомедскло? Я щось пропустив ?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus