USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську обікрали три дитсадки

17 Жовтня 2019 22:02
У трьох садочках Нововолинська трапилися крадіжки, повідомляє Буг.

Так, у ніч на 17 жовтня у Нововолинську обікрали заклад дошкільної освіти № 1 на вулиці Маяковського. Вдень 16 жовтня сталася крадіжка у садку № 3 на вулиці Хвильового.

До садочку № 1 злодій пробрався у групу на другому поверсі шляхом віджиму пластикового вікна. У садку є сторож, яка обходила територію вночі.

Начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук у коментарі розповів, що з дитсадка № 1 викрали обігрівач та гроші в сумі 700 гривень.

У ЗДО № 3 крадіжка трапилася вдень. Винесли портативну колонку.

До ЄРДР внесені відомості про крадіжки. Тривають слідчі дії.

Варто додати, що у ніч на 11 жовтня до дитячого садка № 6 «Журавлик», що у Нововолинську, також пробрався злодій. Тоді викрали телевізор, гроші в сумі 1700 гривень та солодощі.

Керівник поліції зазначає, що на місці злочинів виявили різні сліди. Тривають слідчі дії.

Згодом 17 жовтня поліцейські Нововолинська встановили злодія, який напередодні викрав із дитсадка №3 Нововолинська портативну колонку, пише БУГ.

Як повідомив начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили особу злодія. Ним виявився 25-річний чоловік, який вживає наркотичні засоби.

Викрадену колонку він продав. Розглядається версія про причетність мешканця Нововолинська до інших крадіжок, вчинених із закладів дошкільної освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus