USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську руйнується школа

25 Вересня 2017 18:40
Колектив працівників і батьків учнів Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 міста Нововолинська просять облраду допомогти з проведенням капітального ремонту фасаду приміщення навчального закладу на умовах співфінансування. Причина - аварійний стан будівлі. З відповідним запитом звернувся колектив до депутатів обласної ради Алли Лісової та Валерія Курстака, йдеться на сайті Волинської обласної ради.

"Причина - його аварійний стан, про що свідчить технічний висновок фахівців, які зазначили, що будівля внаслідок руйнування несе реальну загрозу. Тому потрібно негайно приймати міри.

Варто зазначити, що при допомозі батьків, спонсорів та колективу вдалося усунути найбільш критичні, аварійні місця. А завдяки виділеним з обласного та з міського бюджету коштам зроблено перші вагомі кроки в цьому напрямку, освоївши більш як 600 (шістсот) тисяч гривень.

На одному з двох корпусів демонтовано стару облицювальну плитку, замінено четверо вхідних дверей та одинадцять вікон. Розпочато ремонт частини фасаду біля центрального входу з термомодернізацією стін, ремонт сходів та облаштування пандуса. Однак, згідно із кошторисом, для завершення всіх необхідних робіт потрібно ще близько трьох мільйонів гривень.

Просимо виділити частину коштів, аби не зволікати з ремонтом, адже це - безпека наших дітей", - пишуть депутати в запиті до керівників області, підтриманому більшістю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 25 Вересня 2017 20:18
Я в шоці, брати мої? Де дітки будуть вчитися? Га? хто знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus