USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У НСТУ та Аласанії відбуваються обшуки

30 Серпня 2019 10:30
Державне бюро розслідувань у супроводі співробітників Служби безпеки України проводить обшуки в Національній суспільній телерадіокомпанії України та вдома в кількох її співробітників, зокрема у голови правління НСТУ Зураба Аласанії. Цю інформацію theБабелю підтвердила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Як повідомляє «Детектор Медіа» також відомо, що раніше ДБР проводило розслідування справ про можливі розтрати коштів НСТУ колишнім виконавчим директором НСТУ Олександром Лієвим.

Тим часом «Громадське» з посиланням на відповідального за безпеку на «Суспільному» Володимира Проценка повідомляє, що паралельно проходять обшуки в офісі «Суспільного».

Проценко зазначив, що люди, які прийшли в офіс, не представилися та не пред’явили ухвали суду з дозволом на проведення слідчих дій.

«Знаю тільки, що один з них є співробітником Служби безпеки України на ім’я Костянтин», — сказав Проценко.

За його словами, люди прийшли в один з офісів бухгалтерії й намагаються витіснити працівників, нічого не пояснюючи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аль Капоне Показати IP 30 Серпня 2019 12:20
Декілька днів тому пан Аласанія в момент, коли Суспільне переживало недофінансування, призначив собі і решті керівникам компанії зарплатню по декілька сотень тисяч. В той час, як рейтинги нікчемні, діяльність Зураба як менеджера просто провал! реформи Суспільного повинен продовжити хтось інший, а не такий жадібний та ненажерливий чел, як Аласанія і усі його нездарні посіпаки. Сподіваємося, ці обшуки це перший крок до цих змін!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus