USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Луцька їде очільник Першого Національного

14 Липня 2014 15:25
На “Бандерштаті” розкажуть, яким має бути телебачення нового зразка, - про це інформують організатори фесту.

Знаменитий журналіст, генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія розповість на фестивалі про нові виклики для вітчизняного телебачення.

Як відомо, Зураб зайняв посаду після Революції гідності, що проявила нові прагнення наших громадян. Відтак Аласанія стверджує: призначення відбулося без жодних прихованих мотивів і корупційної складової. Своїм завданням журналіст вбачає створення Громадського телебачення та припускає, що працювати доведеться “майже з нуля”.

Нинішній очільник “Першого національного” заснував інформаційне агентство MediaPort та був одним із журналістів Hromadske.tv. У медійних колах має репутацію розумної й чесної людини, високого професіонала.

Нагадаємо, у якості запрошеного гостя на заході очікують екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Що Показати IP 14 Липня 2014 15:32
Що за бабай?
Боголюбы Показати IP 14 Липня 2014 15:35
Знаменитий журналіст, насколько я владею украинским языком (в школе при СССР со второго класса был освобожден от изучения), надо писать видомый.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus