USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Підгайцівській громаді невідомі двічі нищили спецтехніку

17 Червня 2021 16:43
За останній місяць на територію комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді двічі проникали невстановлені особи з метою вивести з ладу техніку підприємства. Першого разу побили вікна, а днями залили у паливні баки воду, яка могла пошкодити паливну апаратуру.

Про це повідомляє пресслужба сільської ради.

Керівник комунального підприємства Михайло Котов розповідає, що все почалося після того, як вони вирішили продемонструвати місцевим мешканцям потужності господарства. Тоді, у день чергової сесії сільради, на головну площу Підгайців приїхала більша частина спецтранспорту, який обслуговує 20 сіл громади.

Комунальники показували, як працює унікальний автопідйомник, яким із пульта самостійно може керувати електрик при ремонті ліній передач, потужні сміттєвози, вантажні автомобілі, техніку, на яку встановлено розкидач солі та піску для посипання доріг, техніку для транспортування вантажів, чищення снігу, підмітання доріг та багатофункціональні трактори із газонокосарками, навантажувачі.
За кілька днів після цього, вночі з 29 на 30 травня 2021 року, на території комунального підприємства невідомі пошкодили декілька транспортних засобів – розбили вікна у вантажному автомобілі MERSEDES та тракторі МТЗ – 80, порізали шини вантажного автомобіля. Працівники поліції досі шукають винуватців.

У понеділок, 14 червня, працівники господарства виявили у паливних баках воду. Якби вони вчасно не відреагували, із бюджету громади довелося б оплачувати дороговартісний ремонт паливної апаратурина суму понад 5 тис. євро. Це паралізувало б роботу техніки та й можливість підприємства вчасно та на належному рівні виконувати свою роботу.
За словами Михайла Котова, наразі керівництво Підгайцівської сільської ради прийняло рішення встановити на території КП відеоспостереження та забезпечити цілодобову охорону комунального транспорту.

Поліцейський офіцер громади Микола Толстихін звертається до мешканців громати із проханням допомогти слідству та поділитися інформацією, що стосується вчинених правопорушень.

Для цього можна звернутися за телефоном +380663308009 або 102.

Також телефонуйте до КП за телефоном 0994864034.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus