USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі заарештували таксиста, який навмисне наїхав на українця

30 Квітня 2019 08:00
29 квітня суд у Вроцлаві (Польща) обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на три місяці для водія таксі, який скоїв наїзд на громадянина України, що їхав на велосипеді.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Fakt24.

Інцидент стався 27 квітня після того, як українець перетинав дорогу на червоне світло і зіткнувся із автомобілем таксі. «Після цього чоловіки на мить зупинилися і велосипедист поїхав. Водій автомобіля слідував за ним і в’їхав до сусіднього парку», – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, водій таксі виїхав на алею для пішоходів та велосипедистів, наздогнав українця і наїхав на нього. «Швидку» для потерпілого, якому роздробило грудну клітку, викликали перехожі. На даний момент він госпіталізований, його стан стабільний. 37-річного таксиста підозрюють у спробі умисного вбивства, водночас сам він провини не визнає. «Я невинний. Це було ненавмисно. Я – католик, у мене немає штрафних балів, у мене п’ятеро дітей», – пояснив він перед входом до суду. Слідство використовує як доказ запис з встановленого в автомобілі підозрюваного відеореєстратора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 30 Квітня 2019 14:15
Так справа ж не у тому, що велосипедист українець, а в тому, що дятел. Дотримуйся правил, нікого не провокуй і будеш цілий. Я на стороні поляка.
2 до лучанка Показати IP 30 Квітня 2019 17:32
Бери лісапед і їдь до Польщі,покажи як правильно їздити,може ще влаштуєшся на роботу до пральні розбирати вузли білизни,а у вільний час будеш з друзями йти по обочені дороги без жилетів, а може навіть надумаєш покреативити і розмалювати графіті трамвай?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus