USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі заявили, що Росія намагається домогтися скасування міжнародних санкцій

4 Липня 2020 11:46
У Сенаті Республіки Польща заявили, що Москва намагається уникнути відповідальності за агресію проти України. Представники Росії під приводом підвищення результативності подолання пандемії коронавірусі намагаються переконати уряди демократичних держав скасувати міжнародні санкції.

Про це йдеться в ухвалі Комісії Сенату Республіки Польща у закордонних справах і ЄС, повідомляє пресслужба посольства України в Польщі.

«Російський проект декларації солідарності щодо викликів епідемії COVID-19, переданий до ООН, спрямований на уникнення відповідальності. Ухвалення цього документа було б свого роду демонстрацією солідарності з агресором», – йдеться в документі.

Сенатори наголосили, що санкції проти РФ можуть бути послаблені тільки за умови повної імплементації Москвою мінських домовленостей.

Також польські парламентарії відзначили значне збільшення кількості випадків порушень прав людини в Криму.

«Більшість території Кримського півострова включено до «прикордонної зони Російської Федерації», що означає можливість проживання на ній виключно російських громадян», – йдеться в постанові.

В Комісії Сенату підкреслили, що Польща незмінно підтримує незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України і засуджує анексію Росією Криму та міста Севастополя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus