USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі затримали українців, які ввозили в країну нелегалів

18 Червня 2021 11:47
У Підляському воєводстві виявили українців, які перевозили в автівках нелегальних мігрантів.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт прикордонної служби Польщі, в місті Августів (Підляське воєводство) затримали 33-річного громадянина України.

Чоловік автомобілем Renault Trafic на польських номерах віз сімох громадян Ірану. Усі вони, а це чоловіки віком від 20 до 37 років, не мали жодних документів, які б дозволяли в’їхати чи перебувати в Польщі. Виявилося, що перед цим вони перебували в тимчасовому притулку для нелегальних мігрантів у Литві й звідти вирушили далі.

Українцеві пред'явили звинувачення й він погодився на покарання, яке запропонувала прокуратура: 8 місяців в'язниці умовно з випробувальним терміном 2 роки та штраф у розмірі 5 тис. злотих.

Ще одного українця за аналогічне правопорушення затримали в Мілево-Забельне також Підляського воєводства. Він віз автомобілем чотирьох сирійців-нелегалів: 36-річну жінку та її трьох дітей. Ті так само прибули з Литви, де перебували в притулку для нелегальних мігрантів.

Після затримання їх знову повернули до Литви. Українця ж взяли під тимчасовий арешт на 3 місяці. Йому пред'явили звинувачення в організації незаконної міграції, за що загрожує навіть до 5 років в'язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus