USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гордон, Гройсман, Комаровський: як Ахметов шукає кандидатів у президенти. Розслідування

1 Грудня 2021 08:15
Рінат Ахметов, найбагатша людина України, міг використати день народження ведучого Савіка Шустера для того, щоб провести переговори з потенційними кандидатами в президенти, які протистоятимуть Володимиру Зеленському.

Журналісти програми Української правди з’ясували, що приватний літак олігарха 21 листопада вилетів із аеропорту Бориспіль до Парижа, а пізніше вирушив до Вільнюса, де відзначав день народження Савік Шустер.

Читати ще: Зеленський vs Ахметов: як пресмарафон президента обвалив акції найзаможнішої людини України

На відео також показані кадри самого дня народження, де були присутні багато відомих в Україні людей, які мають відношення до політики. Зокрема, на дні народження Шустера були журналіст Дмитро Гордон, доктор Євген Комаровський, колишній прем’єр-міністр Володимир Гройсман та екс-глава МВС Арсен Аваков.

Також, за даними журналістів, на дні народження Шустера міг бути присутнім брат мера Києва та боксер Володимир Кличко. Однак, цю інформацію не прокоментували гості Савіка Шустера та сам ведучий.

У сюжеті згадується про те, як українські олігархи використовували таємні зустрічі за кордоном, де «подалі від сторонніх очей» укладалися політичні домовленості.

Зокрема, велику увагу приділено зустрічі у 2014 році у Відні олігарха Дмитра Фірташа та політиків Віталія Кличка та Петра Порошенка. Після цього Кличко, який мав найвищий рейтинг серед кандидатів у президенти, зняв свою кандидатуру, закликавши підтримати Порошенка.
22 листопада на тлі чуток про створення нової партії екс-глава МВС Арсен Аваков опублікував фото з журналістом Дмитром Гордоном, лікарем-педіатром Євгеном Комаровським, телеведучим Савіком Шустером, екс-прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Президент Володимир Зеленський під час пресмарафону 26 листопада заявив, що оточення олігарха Ріната Ахметова нібито готувало держпереворот в Україні, який мав відбутися на початку грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 08:39
Хто в цьому ще досі сумнівається,хіба що тупий і впертий осел. Справжні "молоді обличчя"від ахметки бояться розголосу.
семипосольщина Показати IP 1 Грудня 2021 08:42
всплывает очередной развод лохов на "новых" и "честных" политиков. Каждый виток политической борьбы в Украине - очередной развод. Но главное идти в нужной стезе: разделяй и властвуй!
семипосольщина до семипосольщина Показати IP 1 Грудня 2021 10:06
Новый виток развода: Пороха сменили на Зелю, которого принимали в президенты на эсминце США, уже не воспринимают. Теперь готовят смену Зеле, но одновременно разоблачают возможных дискредитирующих себя игроков: Аваковых и прочих. Кто разоблачает? Рупор демпартии США "Украинская правда", которая продвигала сначала Пороха, а потом "разоблачив" его продвигала Зелю. Теперь разоблачает всех: и Пороха и Зелю и Аваковых. Остается Разумков (член ПР с 2006-2010г) - сын Разумкова (советника Кучмы) и пасынок Мостовой и Гриценко с другого рупора демпартии "Зеркала недели". Круговорот "честных людей" в природе... Ждем Разумкова - новую светлую голову современности в Украине)))
Правда Показати IP 1 Грудня 2021 08:46
А де разумков?Невже українці знову наступлять на ці граблі,хоча місця для гуль вже не залишилось.Слава Україні!Так обирайте україців,вони як не дивно в нас ще є.Чи "хохляндія"в нас вже в крові.Ну тоді...мучтеся.
ПравДІ до Правда Показати IP 1 Грудня 2021 09:44
А в нас вже завтра вибори? :))) От по таких дописах і видно які люди "обізнані" :))) Такими легше всього маніпулювати, що аферисти від політики і роблять стільки років! :(
ага до Правда Показати IP 1 Грудня 2021 09:48
А разумков чимось відрізняється від зе чи отих з фото? не твори собі кумира .
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 09:02
Ото кандидати,Боже упаси!
1312 Показати IP 1 Грудня 2021 09:18
сьогодні кент . а завтра мент ) ось вам і вся суть політиків на цей день
Богдан Показати IP 1 Грудня 2021 09:20
Хлопці бійці, але не довіряю
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 09:26
Цирк, країна перетворилась на жахливий 95 квартал.
Сераховичі Показати IP 1 Грудня 2021 09:54
Цікаво .Фірташ буде готувати своіх і нових кандидатів .чи і надалі підтримуватиме ЗЕ?
Правда Показати IP 1 Грудня 2021 10:04
разумков спеціально написаний з маленької літери,бо до компанії не втрапив,а мав би.До речі багато "хохлів"за нього прагнуть голосувати.Молодий хлоп,майже з "народу".Боже,врятуй цю країну,а може він і пробував,а не виходить...
Олександр Показати IP 1 Грудня 2021 10:40
Дожилися, тепер у кожного олігарха буде свій президент
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 1 Грудня 2021 10:44
Громадяни повинні зрозуміти, шо повноваження, якими сьогодні наділений Президент, треба переглянути і то суттєво. Якшо держава парламентсько-президентська - то вона дійсно такою і має стати по суті ! Якщо не врізати його функцій - то така політично-виборча агонія з прогнозованим результатом, який маємо постійно, - буде продовжуватися ! І надалі буде країною правити олігархат з управлінцями з трускавецькою освітою і корабельними соснами. Тільки референдум по внесенні змін до Конституції, якими надати Президенту тільки представницькі функції - шось на зразок, наприклад, функцій Президента Німеччини ! Як конюх кажу - то ж і коню понятно !
17 Показати IP 1 Грудня 2021 11:24
коморовський назбирав в Україні багато віслячих вух, тепер ті вуха приведуть його в парламент.
777 Показати IP 1 Грудня 2021 11:41
А чего.Гордона в президенты. Есть еще дзидзьо полякова потап.тот сразу с премьером.настей. щас еще кравчук оклимается немного. тоже сойдет Скамейка президентов очень длинная.
Клава Показати IP 1 Грудня 2021 21:52
Зеленский должен понимать с кем пытается бороться - это донецкий клан, ответ от которого может быть коварным, жестоким и кровавым ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus