USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Поворську на Ковельщині вулицю перейменували на честь загиблого льотчика Владислава Левчука

13 Червня 2023 21:06
11 грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області обірвалося життя уродженця Поворська Ковельського району, льотчика-штурмана Владислава Левчука. Друзі загиблого виявили ініціативу щодо перейменування вулиці Привокзальної, де проживав герой, на вулицю імені Владислава Левчука. Мешканці вулиці цю ініціативу підтримали, а депутати затвердили рішенням сесії.

Про це повідомили в Поворській гроаді.

11 червня у приміщенні Поворської сільської ради зібралися рідні, сусіди, друзі загиблого Владислава, які вручили його мамі Олені Левчук адресну табличку, про яку самі й подбали. Вони, а також сільська голова Інна Бондарчук висловили Олені Миколаївні слова глибокої шани і вдячності за героїчний подвиг сина, відвідали могилу Владислава Левчука та поклали живі квіти як символ вічної пам'яті про навіки 23-річного юнака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus