USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Прилуках незаконним агітаторам від БПП виплатили обіцяну 1000 гривень

11 Лютого 2019 16:34
У Прилуках Чернігівської області громадські активісти отримали інформацію про те, що в будівлю без вивісок групами по 20-30 чоловік заходять люди. Згодом стало відомо, що вони агітують населення за Петра Порошенка і незаконно отримують за це гроші, повідомляє у Фейсбуці активіст Олександр Головань.

З його слів, у приміщенні на відео може знаходитися один із штабів кандидата в президенти. Всередині активісти помітили плакати і календарі чинного президента.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРОШЕНКО СТВОРИВ МЕРЕЖУ ДЛЯ ПІДКУПУ ВИБОРЦІВ

Люди організовано заходили і виходили. Пропускали їх виключно по паспорту та «паролю». Помітивши активіста з телефоном, відвідувачі цієї споруди ховали свої обличчя.
Як повідомляє Головань, 10 лютого почалася виплата мережі агітаторам БПП-Солідарність по 1000 грн за січень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІДКУП ВИБОРЦІВ? ЯК У ЛУЦЬКУ ПРАЦЮЄ СХЕМА АГІТАЦІЇ ЗА ПОРОШЕНКА ПІД ВИГЛЯДОМ ОПИТУВАННЯ

«Все-таки день Х настав. Для ідентифікації персони потрібно було показати: оригінал паспорту, карту агітатора, назвати свій мобільний / дзвонили - перевіряли при видачі.

Без вище описаного гроші не видавали. І більшість, розвернувшись та махнувши рукою, пішла без обіцяних грошей, оскільки їх обурила така тотальна недовіра!

Цікавий факт: видали лише по 500грн. А обіцяли по 1000 грн. Озвучена причина - потім / пізніше. А старшим агітаторам, яким винні по 4 000 грн, теж нічого не дали. І точні строки видачі всім не зрозумілі.

Люди обурені, злі та виражаються нецензурною лексикою на своїх «роботодавців». Кажуть: ось вам - не виграв ще, а обіцянок як завжди не дотримується.

Штаб без вивісок, але вся область знає про функцію цієї будівлі. Всередині видно по плакатам та календарям, що це штаб БПП - Солідарність.

Народу соромно, що вони вимушені працювати на такого кандидата. Ні один не сказав слова в підтримку чинного. Дуже боляче за людей, що діюча влада довела їх до такого стану!

Визваний наряд поліції не хотіли пускати в штаб. Аж поки власника не "визвонили", та й при цьому пустили лише через годину, коли звідти майже всі гроші, комп’ютери, агітаційну продукцію винесли через чорний хід. Але то далі...» - йдеться у дописі активіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВВ Показати IP 11 Лютого 2019 16:45
а чому "незаконно отримують за це гроші", люди виконали роботу на яку підписались. Чи Ви хочете сказати, що вони не сплатили песійний і військовий збір, так таких купа по всій юа. Депутати не декларують свої доходи, а тут за 500 грн така стаття))
Бб Показати IP 11 Лютого 2019 18:14
Люди не агітували, а проводили опитування. Так само як роблять і інші кандидати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus