USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Привокзальному районі Луцька виявили джерело смороду

12 Червня 2020 11:36
Причина смороду, що хвилями накривав різні райони Луцька, виявилась на території військового гуртожитку в Привокзальному районі. Так, внаслідок неналежного утримання території та самого приміщення, всі фекальні відходи і стоки з усього будинку стікали в підвал, звідки їх викачували просто на територію будівельного майданчика, що розміщений у віддаленому і закритому від більшості людей місці, інформують у Луцькводоканалі.

«Прикро, що таке явище має місце в наш час і саме в одному з центральних районів Луцька. Однак у даній ситуації не варто звинувачувати жителів гуртожитку, які фактично опинилися заручниками ситуації. За словами мешканців, гуртожиток розміщений у так званому військовому містечку, що належить квартирно-експлуатаційному відділу міста Володимир-Волинський. Зараз там будуються додаткові житлові площі, однак застарілі приміщення утримуються в неналежному стані, каналізаційні мережі не прочищаються, а доступ до них мають лише власники. Мешканці проблемного гуртожитку давно хотіли приватизувати його і навести там лад, однак роками вони не можуть зробити цього, будучи обмеженими в своїх можливостях.

Всі каналізаційні відходи стікали прямо в підвал їхнього будинку. Потім стоки щоденно викачуються у рови на будівельних майданчиках. Це і пояснює різкість і хвилеподібність смороду, що під час спеки утворював хмари, які накривали різні райони Луцька, залежно від руху повітря», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ірина Показати IP 12 Червня 2020 11:44
Взагалі пісець якийсь. Ср_ть в підвал, а потім цим дихають! Скотство повне.
Петро Показати IP 12 Червня 2020 11:45
Не може така калюжка виїдати очі по цілому місту.
Петя до Петро Показати IP 12 Червня 2020 14:33
А вона не одна, таких свинюшно-смердючих місць в Луцьку багато.
Павлик Морозов Показати IP 12 Червня 2020 11:55
Що ви таке пишете. Можна подумати ніхто не знав, що смердить поряд. Всім пофіг як мешканцям даного будинку та прибудинкової території, так і відповідальним особам за сморід в Луцьку. Ганьба цим людям та керівникам цих служб. Ганьба і позор!!!
історик Показати IP 12 Червня 2020 12:07
Зробили гівн* з царських казарм, то ще й гівн* на територію виливають. Хто дозволив цікаво робити таке утеплення фасаду. якщо там товщина стін така, що не пробивав арт снаряд? Спаскудили ще одну пам'ятку архітектури, навіть не заселивши туди людей.
Гоцул Показати IP 12 Червня 2020 12:34
Хто буде ліквідовувати і коли ???
Правда Показати IP 12 Червня 2020 12:36
Не дуріть людей, сморід по місту і навколишніх селах від зливу нечистот на поля перш за все заводу на Гнідаві з біоетанолу і це добре знає продажна влада. Де справи кримінальні, де ваші перевірки. Вас усіх туди треба переселити у ті зливні поля і дихайте за ті гроші що вам платять за бездіяльність.
Євробидло Показати IP 12 Червня 2020 13:29
Та ну це такий брєд. Я колись жив в центрі міста, і поруч з Моїм 5 поверховим будинком в якому Я проживав був часний сектор із туалетами на вулиці. І Я знаю цей виїдаючий нутро сморід, коли починаються викачувати гівно з тих туалетів, АЛЕ ТОЙ СМОРІД КОРОТКОЧАСНИЙ І ЗА 10 - 15 ХВ ВІД НЬОГО НЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ І СЛІДУ. Не потрібно тут брехати, потрібно шукати РЕАЛЬНУ причину смороду, а не відписками займатися!!!!!!
Мирослава Показати IP 12 Червня 2020 15:30
Це неправдива інформація. Так, ведеться будівництво вже не один рік на території військового містечка. Якби це було б правдою, то б давно або будівельники, або керівництво МО (так як це ласий шмат землі для мін оборони) чи мешканці будинків про це знали. Жителі гуртожитків вже давно стали заручниками ситуації, так як ні приватизувати будинок, ні зробити ремонт (власність мін оборони), ні відстояти територію не можуть. Зайдіть в двір цих будинків, це страшних сон.....
Сусідка Показати IP 12 Червня 2020 15:48
Якби було це правдою, то б були екологи, влада, комісія, експерти.... нікого і нічого не було. Баба бабі сказала. Бо кілька гектарів землі в хорошому мікрорайоні пустує..... нада ж шота рєшать.... давайте пустим байку про сморід..... а ще кілька сімей на вулицю виселим, бо гутрожиток аварійний заваджає новому будівництву. Автор, де ж фото того гуртожитка? Де фото двора розритого? Де інтерв’ю з будівельною організацією, яка «виявила сморід»? Плітки це все одним словом
Ні Фекаліям Показати IP 12 Червня 2020 16:14
А де ж пан Пустовіт? Чому не коментує інформацію про свій будинок?
Лучанин Показати IP 12 Червня 2020 22:29
Фекалії з підвалу гуртожитку на ж/д вокзалі смердять на ГПЗ? Що за брєд! Кожних півроку анонсують що виявили джерело смороду і щоразу інше) ахаха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus