USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Раді хочуть позбавити нагород Повалій, Ані Лорак, Кіркорова, Баскова

8 Жовтня 2018 15:34
Верховній Раді пропонують ініціювати персональні санкції для шістьох співаків, які відомі в Росії, та одного кінорежисера.

Група депутатів у проекті постанови №9156 пропонує позбавити українських співачок Таїсію Повалій та Ані Лорак звань народних артисток, а Світлану Лободу й Віталія Козловського – звань заслужених артистів України.

Крім того, пропонується позбавити звання "народний артист України" російських співаків Філіпа Кіркорова й Миколу Баскова, а також російського кінорежисера, сценариста й продюсера Володимира Бортка.
Додаток до проекту постанови ВР №9156

Підставою для цього кроку названо збройну агресію Росії проти України, сприяння і фінансування нею терористичної діяльності в Україні, що призвело до порушення територіальної цілісності України, прав і свобод її громадян, тимчасової окупації території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Васильович Показати IP 8 Жовтня 2018 15:53
У Рад роблять тільки що небудь аби не те що треба!!! Важливо це, але скільки чиновників декларують статки величезні то тут все чесно владо і Гройсман Прем"єр Міністр ???!!! Ця влада бореться з простими людьми з людьми у яких субсидія, і з артистами а тільки не з корпцією і тільки не з чиновникам!!! Тільки в Україні мабуть так і з цією владою -ТІ ХТО КРАДЕ І МАЄ ТО ЇХ НЕ ЛОВЛЯТЬ І НЕ САДЖАЮТЬ У ТЮРМУ А ТАМ ДЕ СУБСИДІЯ ТО ТАМ ДА ТАМ ЗБРЕХАВ ПРОСТИЙ УКРАЇНЕЦЬ!! гАНЬБА ВЛАДІ ЯКА ТІЛЬКИ ПРОСТИИХ ЛЮДЕЙ НАГИНАЄ ДО ЗЕМЛІ А ВСІ ЧИНОВНИКИ ДЕПУТАТИ СЛУГИ НАРОДУ ЖИВУТЬ ЗАХМАРНО І НІЧОГО ЇМ !!!!!! зА ТЕ ЩО ВОНИ НАГРАБУВАЛИ ДАВНО ВЖЕ Б МАЛИ СИДІТИ У ТЮРМАХ!!! ВЛАДО АБО ЙДИ ГЕТЬ АБО ВІЗЬМИСЬ ЗА РОЗУМ!!
опа Показати IP 8 Жовтня 2018 16:13
Найбільше шкоди Україні заподіяли саме народні депутати(((
Я Показати IP 8 Жовтня 2018 17:22
чим би не тішились 450 горлопанів, аби не робити
Реаліст Показати IP 8 Жовтня 2018 17:55
Можливо, пора нам з ами запровадити так званий "народний список" найбільших ворогів України, куди вносити хамів типу Парасюка, Барни, інших бездарів, які ганьблять Україну, шкодять її міжнародному іміджу, підривають довіру населення до органів державної влади? Переконаний, що ці люди своїм хамством, і найбільше - безкарністю налаштували українців проти нашої держави більше, ніж ті артисти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus