USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Раді вимагають відставки Парубія через пропаганду нацизму

6 Вересня 2018 16:32
Після висловлювань Андрія Парубія про те, що нацистський диктатор Адольф Гітлер нібито є найбільшим демократом в історії, той зобов’язаний подати у відставку. Принаймні, як переконаний нардеп, співголова фракції «Опозиційний блок» (ОБ) Юрій Бойко, так має бути у будь-якому цивілізованому суспільстві, оскільки спікер парламенту не має права порушувати закони, які приймає парламент.

Про це йдеться на офіційному веб-сайті політичної партії ОБ.

Бойко зазначив, що у понеділок, 3 вересня, в країні стався безпрецедентний випадок, коли в ефірі одного з телеканалів спікер парламенту, друга офіційна особа в державі, допустив пряме порушення закону про заборону нацизму, в позитивному плані згадавши керівника Третього рейху.

«Якщо Андрій Володимирович (Парубій) добровільно не складе свої повноваження, наша фракція залишає за собою право звернутися до парламентів усіх країн із роз'ясненням цього ганебного випадку і прямого порушення другою офіційною особою в державі законодавства України», - зазначив опозиційний політик.

«Крім того, фракція «Опозиційного блоку» зареєструвала проект постанови про звільнення пана Парубія з займаної посади за таке порушення закону. Ми наполягаємо на його розгляді та прийнятті відповідного рішення», - підкреслив Бойко.

На його переконання, висловлювання Парубія ображають пам'ять людей, які ціною свого життя здобули перемогу у Великій Вітчизняній війні. «Якщо спікер забув, який страшний слід залишала «гітлерівська демократія», то можемо запросити наших ветеранів і навіть європейських, вони освіжать йому пам'ять і нагадають про події тих страшних років. У країні, яка втратила у війні з нацизмом мільйони людей, спікер парламенту не може ставити у приклад диктатора і називати його демократом. Це точно не сприяє єднанню та взагалі аморально і неприйнятно», - зазначив співголова фракції ОБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Вася Показати IP 6 Вересня 2018 16:41
Ось тут с Бойко (бридко писати навіть це прізвище) згідний, Парубій, це фатальна помилка.
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 17:04
Мляяяя, ну как? Как такой патологический д*бил может быть в первых рядах власти? КАК!?
скептик до Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 17:18
згоден, таких де!ілів як у*Бойок на гарматний вистріл до влади не можна допускати.
Вася до Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 17:38
тож в нього довідка з псіхушки, він може!!!
Степан (Крымчанин) до Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 19:24
Кожен народ вартий того правителя (правителів) якого має. Бачили очи, що обирали.
123 Показати IP 6 Вересня 2018 17:13
Затупорилив Парубій не по дитячому. Тупо затупорилив.
скептик до 123 Показати IP 6 Вересня 2018 17:19
просто він недостатньо чітко висловився, а пята колона відразу розтрубила те, чого не було
123 до скептик Показати IP 6 Вересня 2018 18:32
Та то зрозуміло, що хотів "поумнічати", а вийшло якесь лайно.
скептик до 123 Показати IP 6 Вересня 2018 18:49
якщо хтось тупор"лий і не може зрозуміти, про що йдеться, то хто йому лікар ?
Мда Показати IP 6 Вересня 2018 17:25
Якщо я не помиляюсь, в ефірі політичного шоу Парубій просто поставив Гітлера в приклад прямої демократії, і потім додав, що так бути не має, бо можна запросто маніпулювати людьми.
скептик до Мда Показати IP 6 Вересня 2018 18:50
хоч один адекватний коментар
бойкософам та подібн Показати IP 6 Вересня 2018 18:04
Народ! Зневага до когось не виправдовує історичне невігластво. Парубій зробив натяк на подію, яка сталась 19 серпня 1934 року (19 серпня 1991 року в СРСР теж сталась одна цікава подія) в Німеччині відбувся референдум з питання об’єднання в одну посаду Канцлера і Президента. Німці, в екстазі, в референдумі підтримали пропозицію. Посади об’єднали. Президент на той час помер, живим був канцлер Гітлер, який завдяки цьому референдуму став Рейхсканцлером, тобто диктатором. Саме з приводу подібного в Україні застеріг Парубій. Але є рабіновичі, бойки і….., які історію не читають, вони її «дєлають».
123ЙО до бойкософам та подібн Показати IP 6 Вересня 2018 18:34
бойки і рабіновічі не тільки історію не читають, але й тут в темі шалено мінусують всіх, хто проти їхнього невігластва і неуцтва. бойкам і РАбіновічам потрібні такі ж як і вони зомбовані неуки, без звилин в голові, - ЦЕ ЇХ ЕЛЕКТОРАТ!
скептик до бойкософам та подібн Показати IP 6 Вересня 2018 18:59
абсолютно вірно. йшлось про те, що референдум, як один із інструментів прямої демократії, може бути використаний для маніпулювання громадською думкою, як це сталось у Німеччині на початку 30-х років. при цьому слід зазначити, що у ті часи були і обєктивні причини для підтримки німецьким народом НСДАП: швидке відновлення вщент зруйнованої після першої світової війни економіки Німеччини(до речі за підтримки і фінансування США, Великобританії та СРСР), приборкання гіперінфляції, зростання добробуту населення, відновлення та побува потужної армії.
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 19:20
Если без оскорблений - посмотрела это выступление. Действительно, Парубий имел ввиду, что с прямой демократией, хоть она сама по себе вещь хорошая, нужно быть осторожным, т.к. Гитлер ею и воспользовался, когда пришел к власти. Речь шла о законопроекте о прямой демократии. Мне Парубий кажется человеком, занимающим чужое место, но надо быть все-таки объективными. Он реально не хвалил Гитлера. Он предостерегал, скорее.
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 20:00
Как же вы бываете смешны,когда обосравшись на людях,пытаетесь всех уверить в том что это не вы обгадились,а это кто то другой обоср...лся))
Анонім до Анонім Показати IP 7 Вересня 2018 17:54
зьома, не тужся. не дасть тобі шеф на 100 грам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus