USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У радника Путіна знайшли віллу за €15 млн на Карибах

7 Квітня 2021 22:45
Радник президента Росії Володимира Путіна Валентин Юмашев і його дружина Тетяна, дочка Бориса Єльцина, купили віллу на острові в Карибському морі за 15 мільйонів євро.

Як пише Українська правда, про це йдеться в розслідуваннях «Трансперенсі інтернешнл – Росія» і «Важливі історії».

«У 2020 році, за даними французького комерційного реєстру, Юмашеви стали власниками компанії CDA, зареєстрованої на Сен-Бартельмі, в окрузі Анс-де-Кайе. У довіреності, оформленій на юриста при реєстрації, вказано, що компанія створена «для придбання об’єктів нерухомості».

Разом з цією довіреністю Валентин і Тетяна оформили у нотаріуса документи на купівлю будинку на острові. У виписці з договору купівлі-продажу йдеться про об’єкт площею 2,5 тисячі кв м».

Читати ще: Паркан у 6 метрів, охоронна зона й закритий пляж. Що відомо про «кримську дачу» Путіна

Вілла Юмашевих стоїть на високому крутому пагорбі за 160 метрів від берега океану. Всередині – 6 спалень, 8 ванних кімнат, спортзал, масажний кабінет, великий басейн і джакузі на терасі.

Нерухомість обійшлася новим власникам у 15 мільйонів євро. Договір про купівлю підписав Юмашев як представник компанії CDA.
Юмашев підтвердив «Важливим історіям» купівлю вілли. За його словами, основна сума грошей, витрачена на віллу, – це «кредит, взятий в одному з російських банків, плюс зароблені гроші, з яких були заплачені всі податки».

Юмашев додав, що в останні роки його основними джерелами доходу є робота в раді директорів, консалтингова діяльність і дивіденди від акцій групи En+. За його словами, йому належать 1,6% акцій En+, де він «працював з моменту створення групи, і отримав ці акції в якості винагороди».

Валентин Юмашев у 1997-1998 роках був головою адміністрації президента РФ Бориса Єльцина. З 1998 року він є радником президента РФ Путіна на громадських засадах (про це стало відомо тільки у 2018 році). Тетяна Юмашева в 1996-1999 роках була радником свого батька. Зараз вона і її чоловік входять в опікунську раду «Єльцин-центру».

У 2010 році Тетяна Юмашева заявляла, що «будь-яка людина, яка знайде будь-яке майно у будь-якій точці світу, яке нібито належить мені, може забрати його собі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бульба Показати IP 8 Квітня 2021 08:08
Шукаємо щіпочку в чужому оці))!!! Заїдьте в Тарасове си Ліпини)))!!! В нас не соромлячиш віли будують судді і прокурори!!!Треба міняти цю країну!!!
Активіст Показати IP 8 Квітня 2021 08:10
І що з того?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus