USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У районі Світлодарської дуги українські воїни просунулися вперед

5 Вересня 2019 14:10
У районі Світлодарської дуги українські воїни просунулися вперед, а тому вільної від окупантів української землі стало більше.

Перемир’я на Донбасі постійно порушується, а окупанти постійно стріляють. Військові кажуть, що причина цього – місцева географія.

«Хто на висоті – той й у виграші», – розповів ТСН військовослужбовець полку «Азов» «Рольф».

Хлопці зізнаються, що стрілецькі атаки й розриви важких снарядів змусили їх діяти.

«Було прийнято рішення – копати у дощ, сонце, ніч», – додає він.

Нинішні позиції бійців були позиціями противника. Навколо чимало свідчень колишньої присутності «русского мира». Противник вийшов, але залишивши чимало замінованих траншей. Звідси прибрали, розповідають воїни, кілька сотень вибухових пасток російського виробництва.

Зараз ці позиції, запевняють хлопці, міцно укріплені, добре озброєні й мають всю необхідну комунікацію. «Це був довгий шлях, але це вже наша територія. Ми її знову забрали й вона під нашим контролем. Якщо кожну ротацію забирати, навіть по 400-600 метрів, то ми набагато швидше прийдемо до тієї ж Горлівки», – каже військовослужбовець полку «Азов» «Тахо».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 5 Вересня 2019 22:10
Сумно та прикро,що такою великою ціною доводиться хлопцям повертати те ,що з легкістю було втрачене нашими горе-керманичами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus