USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рівному судитимуть банду, яка викрадала авто в Луцьку

17 Січня 2020 15:51
Правоохоронні органи з’ясували, що на період січня-червня 2019 року група з трьох осіб, чиї імена не розголошують, здійснила викрадення трьох автомобілів у Рівному та Луцьку, крім того організатор угрупування зберігав також зброю та вибухівку, про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області.

Завдяки досудовому розслідуванню правоохоронцям вдалося дізнатися, що банда розробляла конкретний план дій, розділяла обов’язки між учасниками і філігранно конспірувалася в процесі крадіжок. Підозрювані визначали час та місце зустрічі з іншими бандитами, підбирали найкращий маршрут та об’їзні шляхи, щоб не потрапити в поле зору камер спостереження та правоохоронних органів.

Діяльність банди викрили за допомогою Управління СБУ Рівненської області. На даний момент організатор та один із його спільників перебувають під домашнім арештом, однак третій – досі у розшуку.

Подальшу долю підозрюваних вирішуватиме Рівненський міський суд. За скоєне вони можуть опинитися в тюрмі строком на 12 років, а також втратити все своє майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus