USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали екс-працівників «Кобри», які викрадали автомобілі. ФОТО

18 Вересня 2017 18:46
Під час проведення спецоперації київські правоохоронці затримали групу осіб, які викрадали автомобілі марки «Тойота».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив перший заступник керівника Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Під час обшуків був виявлений один з викрадених автомобілів, а за адресами проживання - документи на різні марки автомашин, спеціальні пристрої та обладнання для викрадення авто.Встановлено, що в зазначену групу викрадачів входили особи, які раніше, до 2009 року, працювали в підрозділах БНОН та спецпідрозділі ДАІ "Кобра», - йдеться у дописі.

Як зазначає В’ячеслав Аброськін, також встановили причетність учасників цієї групи докрадіжок автопреміум-класу в 4-х регіонах.

Одного з членів групи затримали безпосередньо в гаражі, де на "відстої" знаходився раніше викрадений автомобіль. Там же був увімкнений і прилад, який глушив сигнал, що подавався системою безпеки автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дєточкін Показати IP 18 Вересня 2017 18:54
нормальну справу робили мужики. Не в бідоти крали.
Бідота до Дєточкін Показати IP 19 Вересня 2017 09:38
Ви справді так вважаєте??? Це нормальна справа??? Що, на Тойоту вже заробити легально не можна? Значить, ви з таким не стикались, коли заробляєш, складаєш ті гроші, купуєш машину, обслуговуєш її, дітей своїх хочеш з комфортом возити, а потім отакі "нормальні мужики" з під хати в тебе її уганяють! Не пишіть нісенітниць!! Було б то ваше майно, тоді б подивились!!
123 до Дєточкін Показати IP 19 Вересня 2017 10:41
"Граб награбоване!" цікавий підхід... Так наше суспільство далеко піде! Є законні методи боротьби з корупцією!
Коза до Дєточкін Показати IP 20 Вересня 2017 13:34
Мужики краще б нормальну роботу знайшли. Але ж при роботі на таку машину треба пару років працювати, а тут раз - і гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus