USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Рожищі діти назбирали понад 185 тисяч гривень на антидронову рушницю

2 Серпня 2022 15:36
У Рожищі група юних волонтерок та волонтерів зуміла зібрати 185550 гривень на антидронову рушницю для Збройних сил України.

Сучасний прилад купили у понеділок, 1 серпня. Про це повідомляє Район.Рожище.

Збирати гроші на антидрон почали 14 липня. Організаторка збору – волонтерка Вікторія Шварцкоп.

За два тижні дітям вдалося зібрати потрібну суму, попри усі перешкоди. А їх було чимало – кілька разів доводилося співати просто неба у дощ та негоду. Не допоміг й офіційний курс гривні: спочатку збирали 165 тисяч гривень, однак ціна рушниці збільшувалася щодня.

Організатори збору дякують усім, хто долучився: хто кидав гроші у скриньку в парку, хто робив перекази на картку, хто приносив гроші у рожищенську «Самооборону», хто робив репости; та найбільша подяка – батькам, які виховали таких свідомих дітей, і, звісно, самим дітям, які не побоялися взятися за таке доросле завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus