USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі Мельники «Opel» на смерть збив відпочивальника

30 Липня 2019 10:49
Слідчі оголосили про підозру волинянину, який автомобілем на смерть збив львів’янина. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Підозрюваному, зокрема, загрожує до восьми років позбавлення волі, інофрмує поліція Волині.

Автопригода трапилася у неділю, 28 липня, на автодорозі у селі Мельники Шацького району. За кермом автомобіля «Opel Zafira» перебував 30-річний житель цього ж району. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій допустив наїзд на пішохода, 44-річного львів’янина, котрий рухався по узбіччю дороги у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди пішохід загинув.

Транспортний засіб помістили на арешт майданчик. Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
За Показати IP 30 Липня 2019 14:22
п'янку за кермом розстріл! Інакше ці лиходії будуть і надалі гарцювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus