USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Камінь-Каширщині відкрили новенький дитсадок

13 Червня 2019 10:52
Нещодавно в селі Добре у Камінь-Каширському районі відкрився новенький дитячий садочок. Це стало можливим завдяки спільній роботі народного депутата Ірини Констанкевич, голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці разом із депутатським корпусом та громади на чолі з головою Миколою Давидюком. На реконструкцію цього закладу нардеп направила 700 тисяч гривень із державного бюджету, ще 300 тисяч виділила обласна рада.

Днями під час робочого візиту до Камінь-Каширського району сюди завітала народний депутат Ірина Констанкевич разом із депутатом Волинської обласної ради Анатолієм Філюком, оглянули приміщення, поспілкувалась з дітками та їхніми вихователями, інформують на сайті нардепа.

Завідувачка садочка Валентина Матвійчук розповідає, що нарешті збулася їхня мрія, до якої вони йшли понад 10 років, і вже сьогодні 40 добренських дітлахів мають можливість відвідувати дошкільний навчальний заклад.

Не приховувала радощів і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Коли дивлюся на цих дітлахів та їхні усмішки, радію, що нам вдалося це зробити, бо ці дітки мають право виховуватися в належних умовах, адже вони – наше майбутнє», - наголосила нардеп.

Задоволеними залишилися усі, а в дитячих очах не згасала іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus