USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У селі під Луцьком горіла господарська споруда. Відео

22 Вересня 2021 16:53
22 вересня об 11:14 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу – горіла господарська будівля у селі Жабка Луцького району.

За викликом до місця події спрямували пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області з міста Ківерці та обласного центру, інформує пресслужба рятувальників.

Об 11:20 до місця виклику прибув перший розрахунок рятувальників. Загалом на місці події працювали 15 вогнеборців, залучено три одиниці основної техніки.

З’ясувалося, що вогонь охопив господарську будівлю, в якій розташовувався гараж і майстерня, існувала загроза перекидання полум’я суміжні житлові будинки.

Об 11:42 пожежа локалізована, об 11:54 – ліквідована. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти поширенню пожежі на розташовані поруч будівлі.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, до загорання призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Потерпілих та жертв немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus