USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У селі поблизу Луцька затримали молодика з психотропами

23 Липня 2021 12:37
У селі Прилуцьке затримали молодика з Кіровоградщини, у якого виявили психотропні речовини.

Підозрілу особу у селі Прилуцьке сьогодні вночі помітили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Луцького РУП та патрульними поліцейськими, інформує пресслужба поліції Волині.

21-річний мешканець Кіровоградської області мав при собі декілька пакетиків із психотропною речовиною PVP-Альфа, 45 зіп-пакетів, саморобні пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги.
Слідчі Луцького районного управління поліції все це вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 5 000 грн.
Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється інформація щодо причетності правопорушника до збуту наркотиків та психотропів. Слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus