USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У селищі на Волині віддають в оренду приміщення поліклініки

25 Червня 2023 20:10
Голобська селищна рада Ковельського району має намір віддати в оренду низку приміщень адміністративного корпусу поліклініки, що на вулиці Незалежності, 11б у Голобах. Для цього вона оголосила шість аукціонів.

Торги тривають на сайті prozorro.sale.

Ідеться про наступні лоти:

- частина приміщення (окрема кімната) адміністративного корпусу поліклініки на першому поверсі площею 19,9 кв. м, забезпечена комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Термін оренди – п’ять років.

Стартова вартість за місяць – 699 гривень.
- частина приміщення (окрема кімната) адміністративного корпусу поліклініки на першому поверсі площею 37,1 кв. м, забезпечена комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Термін оренди – п’ять років.

Стартова вартість за місяць – 1270 гривень.
- частина приміщення адміністративного корпусу поліклініки на першому поверсі площею 52,33 кв. м, забезпечена комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Термін оренди – п’ять років.

Стартова вартість за місяць – 1750 гривень.
- частина приміщення (окрема кімната) адміністративного корпусу поліклініки на першому поверсі площею 32,27 кв. м, забезпечена комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Термін оренди – п’ять років.

Стартова вартість за місяць – 1105 гривень.
- частина приміщення адміністративного корпусу поліклініки на першому поверсі площею 59,94 кв. м, забезпечена комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Термін оренди – п’ять років.

Стартова вартість за місяць – 2005 гривень.
- частина приміщення адміністративного корпусу поліклініки на першому поверсі площею 14,8 кв. м, забезпечена комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Термін оренди – п’ять років.

Стартова вартість за місяць – 520 гривень.
Цільове призначення пропонованої для оренди нерухомості – центри раннього розвитку дитини, діяльність у сфері освіти, культури, туризму, курси і тренінги, майстерні, ательє, салони краси, перукарні, надання інших побутових послуг населенню, офіси, магазини (господарські, продовольчі), аптеки, медичні лабораторії, медичні кабінети, заклади громадського харчування.

Нагадаємо, Зимнівська сільська рада вирішила віддати в оренду на десять років ставок, що розташований за межами села Зимне у Володимирському районі. Він призначений для рибогосподарських потреб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
М Показати IP 26 Червня 2023 00:25
Усiх вже вилiкували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus