USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У ще двох волинських селах збудують нові амбулаторії

19 Листопада 2019 23:20
Амбулаторії загальної практики сімейної медицини збудують у двох селах Володимир-Волинського та Маневицького районів.

Відкриті торги для пошуку підрядників уже оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 листопада і 4 грудня.

Нове будівництво амбулаторій запланували у селі Зимне Володимир-Волинського району та в селі Красноволя Маневицького району.

У Зимному амбулаторію мають спорудити на вулиці Миру. Очікувана вартість будівництва становить 5,013 мільйона гривень.

Натомість у Красноволі нова амбулаторія має з’явитися на вулиці Лесі Українки, 76. Очікувана вартість цього будівництва становить 7,773 мільйона гривень.

Обидва будівництва включатимуть земляні роботи, влаштування фундаментів, мурування стін, перегородок, улаштування перекриття, покрівлі, встановлення вікон, вітражів, дверей, облаштування підлоги, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, монтаж систем опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, електроосвітлення, сигналізації, блискавкозахисту, монтаж технологічного обладнання, пусконалагоджувальні роботи, благоустрій території, облаштування зовнішнього освітлення та огородження території.

Амбулаторії планують збудувати до кінця 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus