USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ще одному штаті США через снігову бурю оголосили режим лиха

26 Лютого 2021 08:30
Президент Сполучених Штатів Джо Байден оголосив режим лиха в штаті Оклахома через снігову бурю.

Він також схвалив виділення додаткового фінансування для жителів, пише Слово і діло з посиланням на The Hill.

Згідно з даними видання, допомога, ймовірно, буде покривати оплату тимчасового і ремонт постійного житла, а також пільгові позики на покриття витрат, пов’язаних з майном.

Аналогічні заходи прийняті для Техасу та Луїзіани.

Нагадаємо, масштабна снігова буря охопила 25 американських штатів та спричинила масові пошкодження ліній електропередач. Анономально низькі температури зафіксували у 24 містах країни.

Через обриви проводів без світла залишаються понад три мільйони осіб в штатах Техас, Орегон, Міссісіпі, Оклахома, Міссурі, Арканзас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Славута Показати IP 26 Лютого 2021 10:52
Найрозвинутіша країна світу! Перша економіка! Три мільони без світла ) Особливо прикол з Техасом, головним нафтогазовим регіоном. До речі хто не в курсі, оптова ціна на світло в Техасі скочила до 9 дол за квт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus