USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У школі на Волині збудували новий спортмайданчик

14 Жовтня 2021 13:17
У Маневицькому ліцеї № 1 імені Героя України Андрія Снітка відкрили новий спортивний майданчик.

У відповідь на численні звернення жителів смт Маневичі народній депутатці Ірині Констанкевич, членкині групи «Партія «ЗА Майбутнє» вдалося залучити 1 млн 200 тис. грн коштів соцеконому на будівництво майданчика, йдеться на фейсбук-сторінці нардепки.

«Вітаю усіх із нашим спільним надбанням – спортивним майданчиком. Майданчик стане гарним об’єктом спортивної інфраструктури. Дякую селищному голові Олександру Гаврилюку, місцевим депутатам та громаді, що спільними зусиллями, наполегливістю вдалося зреалізувати такий гарний проєкт для дітей. Це приклад того, коли громада об‘єднується, аби зробити щось корисне для жителів», – зазначила під час вітального слова Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus