USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Проблеми мікрорайонів Луцька будуть вирішені», - Ірина Констанкевич*

13 Жовтня 2014 12:12
Кандидат у народні депутати від Луцька Ірина Констанкевич відвідала мікрорайон Вересневе, де поспілкувалася із місцевими жителями та вислухала їхні проблеми. Чимало попередніх побажань до засновника благодійного фонду Ігоря Палиці та Ірини Мирославівни як голови правління фонду вже успішно вирішені.

Чотири мільйони гривень вклали благодійники упродовж останніх 2,5 років у мікрорайон. Капітально відремонтована спортивна школа із басейном, встановили дитячий майданчик у дитсадку, облаштували міні-футбольне поле зі штучним покриттям у школі, а також збудували нове сучасне міні-футбольне поле. Чималі кошти були витрачені на покращення матеріальної бази школи № 16 та місцевої бібліотеки. За ініціативи Ірини Констанкевич також вдалося відремонтувати будинок культури. Багато жителів мікрорайону різного віку вже встигли безкоштовно оздоровитися у Буковелі.

Лучани дякували Ірині Мирославівні за увагу до їхніх проблем, а також висловили сподівання, що в ролі народного депутата вона зможе допомагати й надалі. Найбільший проект, що потребує вирішення – спорудження каналізації.

«Найгостріша проблема мікрорайону – встановлення каналізації. Це дуже дорогий проект. Як депутат Луцької міської ради, колишній член міськвиконкому, можу сказати, що місцева влада не зможе його вирішити через відсутність коштів. Ігор Палиця в своїй передвиборчій програмі 2 роки тому задекларував, що буде вирішувати це питання. Йому вдалося домогтися виділення 40 мільйонів гривень на Луцьк. На адресу нашого міського голови прийшов лист із кабміну, де йшлося, що з них – 18 мільйонів мали бути спрямовані на спорудження каналізації в вашому мікрорайоні, а решта – на водовідведення для Малоомелянівського масиву, будівництва нової луцької школи № 27, освітлення вулиці Львівської та на інші важливі проекти. Вже у березні ці гроші мали надійти у Луцьк. Однак революційні події, а згодом і війна, на жаль, завадили цьому. Сформований новий уряд повідомив, що кошти відкликаються. Бюджет міста згодом ще й скоротили. Спочатку на 17 мільйонів, а згодом ще на 15», - розповіла Ірина Констанкевич.

Проте заявила, що якщо буде відстоювати інтереси лучан у Верховній Раді України, то спільно з Ігорем Палицею їй буде легше вирішувати цю важливу проблему лучан. Після досягнення миру і стабілізації критичної ситуації в економіці Ірина Мирославівна домагатиметься, щоб питання спорудження каналізації та водовідведення в Вересневому, а також інші гострі проблеми лучан у соціальній та житлово-комунальній сферах вирішувалися і були вписані в бюджет.
Директор луцької школи № 16 Василь Троцький висловив підтримку Ірині Констанкевич: «Часто депутати до виборів обіцяють багато добра, а потім забувають про це. Цього не можемо сказати про Ірину Констанкевич, Ігоря Палицю. Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який вони представляють, зробив дуже багато корисних справ. Я живу в цьому мікрорайоні і мені приємно, що вже після виборів 2012 року нашій школі подарували міні-футбольне поле зі штучним покриттям, тренажерний майданчик на пришкільному подвір’ї, замінили більше десяти вікон, капітально відремонтували басейн. Велика допомога була надана дитячому садку. Встановили дитячий майданчик біля будинку культури і зробили ремонт у самій будівлі. Від Ірини Констанкевич очікуємо підтримки й допомоги як від народного депутата в майбутньому. Важливо, щоб у новій Верховній Раді приймали закони, які потім будуть виконуватися. Люди втомилися жити одним днем. Хочемо, щоб Україна увійшла до ЄС і надіюся, що Ірина Мирославівна з депутатами нового скликання цього доб’ються».
Директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Руслана Оксентюк також долучилася до розмови, розповівши, що зовсім недавно мікрорайон Вересневе міг назавжди лишитися без басейну і лише втручання Ірини Констанкевич і Ігоря Палиці врятували його від повного знищення: «Складна зима позаминулого року зруйнувала фундамент будівлі. Спортшкола осіла і дала великі тріщини. Неодноразово зверталися за допомогою до міськради, а там відповідали, що фінансів немає. «Шукайте самі!», - казали у відповідь. Ми, працівники спортшколи і батьки дітей, які її відвідують, висловлюємо слова вдячності благодійникам. Повний ремонт врятував будівлю від знищення. Тепер тут сучасно, красиво і безпечно займатися спортом і оздоровлюватися. Всі мої знайомі кажуть, що будуть підтримувати Ірину Констанкевич, бо вона допомагає. То чому не піти за тим, хто йде до людей!».

Ірина Констанкевич на завершення зустрічі розповіла, що нещодавно отримала лист від незнайомого військового з зони АТО. Він запитував чи не зрадить України, коли проголосує за Ірину Мирославівну. «Я йому пообіцяла і вам обіцяю, що ніколи не зраджу України і вас, моїх земляків-лучан».

Зустріч з кандидатом продовжилася святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Д. Показати IP 13 Жовтня 2014 12:15
* - це ви так позначаєте "на правах реклами"???
Вінстон до Д. Показати IP 13 Жовтня 2014 12:22
так!
Сама до Вінстон Показати IP 14 Жовтня 2014 10:37
За чутками, до яких я зазвичай прислуховуюсь, вона не має шансів т.к. маргінали голосують за Лапіна та Ляшка, а фінансування припинили, тому скоріше за все буде зливатись Іванюку
Виборець до Сама Показати IP 14 Жовтня 2014 10:46
Маргінали голосують за грош, а за Лапіна голосують патріоти!!!
Вінстон Показати IP 13 Жовтня 2014 12:24
І чому ж усі щось роблять лише перед виборами? Всі такі білі та пухнасті! Можливо вибори робити раз у квартал??? Процвітаюча країна:)
Богдан Ф. до Вінстон Показати IP 13 Жовтня 2014 20:00
Так було до цих пір. Зараз усе буде інакше. Надіюсь, саме завдяки таким людям як вона.
Виборець до Богдан Ф. Показати IP 14 Жовтня 2014 10:43
Ага, прийде І.М.К. і, як ангел розведе руками хмари! Будем чекати, як то воно "буде інакше"!!!! Ти фантазер!!!
Айвен Показати IP 13 Жовтня 2014 12:32
Фонд Палиці, головою якого є Констанкевич робить безперервно вже з 2011 року і кожен рік тратить на місто великі гроші.
лучанин Показати IP 13 Жовтня 2014 12:38
які це гроші.майданчики ставлять
лучанин до лучанин Показати IP 13 Жовтня 2014 20:17
Раджу Вам, пане, перед тим як писати, старатися щось дізнатися про кандидата і фонд. Який вже роки 4 дає іменні стипендії студентам та школярам, возить на відпочинок тих самих студентів, школярів, працівників шкіл, бібліотек. Зараз ще й допомагає сім'ям учасників АТО. І це тільки невелика частина того, що зробив фонд. А чим можуть похизуватися інші кандидати? Відмиванням грошей? Казнокрадством? Судовими скандалами?
Андрій до лучанин Показати IP 13 Жовтня 2014 20:44
А Ви ніколи не задумувалися де взялися ці кошти?І чому не можна займатися благодійністю не будучи у ВР?
Анонім до лучанин Показати IP 14 Жовтня 2014 11:48
Отож бо й воно!!! І про кандидатку "багатостаночницею" і про гроші!!!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2014 13:37
Як так одна людина може розбиратися в медицині, освіті дорогах на цукроварні? Навіщо тоді штат білого дому? Уволити всіх і буде порядок.
даеш в депутати до Анонім Показати IP 13 Жовтня 2014 18:13
Цілком підтримую! Одна Ірина Констанкевич-і хватить нам чиновників. А яка економія бюджетних коштів!!!
Дмитро Показати IP 13 Жовтня 2014 13:50
коментар було видалено
вуйко до Дмитро Показати IP 13 Жовтня 2014 14:07
Тобі напевно більше до вподоби лапін? ну ну той вже як "захистить" то "захистить"
+ до вуйко Показати IP 13 Жовтня 2014 20:19
А ще якщо в суді даси йому на "лапу", то і батько його, і Лапін, захистять як має бути. Напевно клієнтів стало мало, раз вирішив з адвоката перекваліфікуватися на політика.
103 Показати IP 13 Жовтня 2014 14:09
ПРОБЛЕМИ МІКРОРАЙОНІВ ЛУЦЬКА БУДУТЬ ВИРІШЕНІ))) проте не вказано коли, як і за чий рахунок))) таких казок можна написати багато)))
Як не дивно Показати IP 13 Жовтня 2014 15:55
шановні модератори, і я вас люблю!
Дрімуче полісся Показати IP 13 Жовтня 2014 16:50
ПАПАлиця приїде з Одеси і порєшає всє вопроси,кому не ясно?
кандидат Показати IP 13 Жовтня 2014 19:38
А чому той "відомий" юрист тримає кандидатшу за руку? Хто він їй, це муфло? На останньому фото.
Богдан Ф. до кандидат Показати IP 13 Жовтня 2014 20:03
Це він так підтримує її. І ми б підтримали. 26 жовтня)
я до кандидат Показати IP 13 Жовтня 2014 20:05
Законний чоловік, невежа
ххх Показати IP 13 Жовтня 2014 20:02
коментар було видалено
Vasyl до ххх Показати IP 13 Жовтня 2014 20:07
Грошима теж треба вміти правильно розпоряджатися. Коли інші гроші кладуть до кишені, то фонд Ігоря Палиці на чолі з Іриною Мирославівною допомагає людям, і не лише під час передвиборчої гонки.
yvan до Vasyl Показати IP 13 Жовтня 2014 20:47
Вась, пролетить ваша Ірина Мирославівна. Народ змінився. На дешеву наживку більше не клює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus