USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У сільській школі на Волині з'явилися нові комфортні парти

19 Лютого 2019 08:58
Новенькі парти від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримали школярі ЗОШ І-ІІ ступеня села Пехи – філії опорного закладу НВК смт. Шацьк.

14 лютого нові, комфортні, виготовлені з екологічного-чистого матеріалу, парти поставили у п’ятому і восьмому класах, інформує прес-служба УКРОПу.

«Ми вже не вперше працюємо із Фондом Ігоря Палиці, – розповідає директорка школи Ярослава Гигера. – Минулого року спільними зусиллями на території шкільного подвір’я встановили ігровий дитячий майданчик. А тепер вирішили звернутися до Фонду «Тільки разом» з проханням допомогти реалізувати проект під назвою «Шкільна сучасна парта», метою якого є придбання 12 шкільних парт для комфортного навчання наших дітей. Адже ті парти, які були, вже застарілі і некомфортні. Дуже важливо, за якою партою сидить учень, бо це впливає на поставу і загалом здоров’я опорно-рухового апарату.


Презентація проекту відбулася за участі голови Шацької районної ради Сергія Карпука, начальника гуманітарного відділу Шацької селищної ради Анатолія Павлея та в. о. старости Самійличівського старостинського округу Шацької селищної ради – ОТГ Олександра Куська. Тож сьогодні учні щиро радіють новим партам. Діти кажуть, що відколи їх поставили, то й загальний вигляд класу змінився».

Педагоги і батьки намагаються спільними зусиллями створити кращі умови та сприятливу атмосферу для навчання дітей.

«Також ми щиро дякуємо Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за турботу про наших дітей, – каже директор. – І плануємо ще звертатися, адже у нас вкрай мало ноутбуків для проведення уроків інформатики. Також хочемо в майбутньому оновити меблі в класах, встановити нові полички для книг і демонстрації дитячих робіт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus