USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і Луцькрада купують 5000 комплектів зимової форми для ЗСУ

22 Листопада 2022 15:51
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Луцька міська рада придбають для українських військових п’ять тисяч комплектів зимової форми і пар взуття. І форму, і взуття закуповують у місцевих виробників.

Як розповіла під час телемарафону «Єдині новини» голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, в цілому потреби військовослужбовців не змінюються, однак із настанням холодів наші захисники потребують теплих речей і відповідного обладнання: зимової форми, генераторів, буржуйок, пальників, спальників тощо.

Саме тому Фонд спільно з Луцькою міською радою купують п’ять тисяч комплектів форми для українців бійців. До одного комплекту входять дві утеплені куртки, штани та зимове взуття. Одяг і взуття теплі, вітро- та вологонепроникні.

«Хочу відзначити наших підприємців, які швидко перепрофілювалися та виготовляють дуже якісну форму. Ми купуємо форму в місцевих виробників. Таким чином підтримуємо і місцевий бізнес, і громаду, адже податки сплачуються на місцях. Якість форми надзвичайно висока і відповідає стандартам Збройних сил України. Ми дуже втішені, що наші підприємства працюють навіть у такі буремні часи. Однак через обстріли критичної інфраструктури, відключення електроенергії терміни виготовлення дещо зміщуються», – прокоментувала Катерина Шкльода.

Вона пригадала, що Фонд реагує на виклики з перших днів війни.

«Протягом першого місяця повномасштабного вторгнення ми відправили понад 800 тонн гуманітарної допомоги (продуктів харчування, засобів гігієни) в ті міста, які найбільше постраждали. Також спільно з Луцької міської радою запровадили проєкт «Соціальна їдальня», який пропрацював більш як п’ять місяців. За цей час переселенцям було видано близько 250 тисяч гарячих обідів. Окрім того, ми проводили різноманітні заходи для адаптації та соціалізації переселенців, зокрема дітей. А протягом літа Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» організував двотижневе оздоровлення в таборах для дітей військовослужбовців у Карпатах», – зазначила голова правління Фонду.

Насамкінець Катерина Шкльода наголосила, що зараз для українців дуже важливо об’єднуватися, співпрацювати та допомагати армії, переселенцям, чим можемо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus