USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У сільську школу на Волині привезли бруківку для облаштування відмостки

22 Серпня 2018 08:44
У школу села Немир Рожищенського району депутат Луцької міської ради, укропівець Сергій Балицький привіз бруківку, бордюри та цемент для облаштування відмостки. Місцеві жителі не могли приховати здивування від того, що допомога у ремонті освітнього закладу надійшла так швидко, повідомили у прес-службі УКРОПу.

Нагадаємо, тиждень тому депутат разом із очільником Волинського УКРОПу Вячеславом Рубльовим відвідали село, аби вручити від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ноутбук для навчального закладу та обговорити із громадою наболілі проблеми. Виявилося, їх у селі – просто сила-силенна. Місцеві жителі ствердили: про них усі просто забули. Особливо потерпають селяни через аварійний стан клубу, що є єдиним місцем, де можна зібратися, та усіма силами прагнуть відремонтувати школу.


Наразі освітній заклад готують до нового навчального року. За словами директора школи Галини Нікітіної, у ньому здобувають освіту понад 30 учнів, цьогоріч очікують сім першачків та наступного року – ще стільки ж.

Сергія Балицького надто вразив стан відмостки навколо школи – через воду, яка збирається після дощу, фундамент освітнього закладу пішов тріщинами. Тому відразу попросив порахувати скільки потрібно матеріалів, аби навести лад. Сільські жителі ж згодилися самі взятися за ремонтні роботи. А ще депутат готовий забезпечити школу необхідним для навчального процесу приладдям, яке волонтери «Серця патріота» спробують знайти у якості благодійної допомоги.

«Безпека дітей – понад усе, - переконаний укропівець. – Не можу залишитися байдужим до проблем цього села. Особливо хочеться допомогти дітям, які мають здобувати знання у комфортних умовах із відповідним навчальним обладнанням. Переконаний, варто зробити усе, що в наших силах, аби додати людям віри у власні сили і не згасити бажання розвивати село».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus