USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Конюхи святували День села

25 Липня 2017 14:07
Народні співи, гутірки та танцювальні номери від наймолодших діток – в Локачинському районі мешканці невеличкого села Конюхи влаштували свято села. Святкове дійство відбувалося просто неба в садку за стареньким клубом, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

На свято також завітали голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді, радник голови облради Вячеслав Рубльов та голова Локачинського районного УКРОПу Василь Демидюк.



Гості відзначили деяких мешканців Конюхів подарунками.

«Ми нагородили тих, ким пишається це невеличке село. Це бійці АТО, які захищали рубежі нашої України, також це ліквідатори вибуху на Чорнобильській АЕС. Ці люди заслуговують на те, аби їх пам’ятали та знали», – підкреслив Василь Демидюк.

Вячеслав Рубльов під час святкування також ознайомився із проблематикою населеного пункту. Він наголосив, що завдяки різним джерелам фінансування та бажанню громади проблемні питання у Конюхах можна вирішити.

«В сільського голови є бажання зробити в Конюхах спортивне поле. Реалізувати задумане вони можуть спільно із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», адже у фонді є програми, спрямовані саме на популяризацію та підтримку спорту.

Крім того, тут є питання щодо котельні в школі та вуличному освітленню.



Першочергово будемо вирішувати питання котельні у школі, оскільки вже скоро розпочнеться новий навчальний рік. Думаю, що за співфінансування з районного бюджету це питання можна буде вирішити. Також, як депутат обласної ради, я відстоюватиму виділення коштів із обласного бюджету на ремонт місцевого клубу», – каже Вячеслав Рубльов.



Про оновлений клуб мріє сільський голова Руслан Прокопчук. Каже, що така установа в їхньому селі ніколи не стоятиме пусткою.

«Цей клуб давно потребує капітального ремонту. Він дуже старий – його колись зібрали ще з дідівських клунь, вже пізніше обмурували. В селі багато дітей, багато молоді, яка тут залишається жити, тому для нас цей клуб дуже важливий, – каже сільський голова Руслан Прокопчук. – Такі свята потрібні в кожному селі, бо вони об’єднують. Перш за все, місцевих жителів. Важливо, що на ці святкування прибувають депутати різних рівнів, адже лише познайомившись ближче з громадою та її проблемами, можна спільно напрацювати шляхи їх вирішення», – наголошує сільський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus