USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США чоловік відкрив стрілянину на підприємстві: є загиблий та поранені

9 Квітня 2021 09:55
Принаймні одна людина загинула, ще шестеро осіб отримали вогнепальні поранення, у тому числі тяжкі, внаслідок інциденту із застосуванням вогнепальної зброї, що стався в четвер у штаті Техас.

Про це повідомив американський центральний телеканал abc NEWS із посиланням на представників правоохоронних органів, передає Укрінформ.

«Шестеро людей отримали вогнепальні поранення, один із них загинув у четвер під час стрілянини на підприємстві з виробництва шаф у місті Брайан, штат Техас», – зауважується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що принаймні четверо людей мають важкі поранення та проходять лікування в шпиталі Святого Йосипа. Ще одна людина отримала некритичні пошкодження.

Нападник втік з місця інциденту, однак за кілька годин його знайшли в іншому районі. Під час затримання він поранив офіцера поліції. Зараз підозрюваний перебуває під охороною.

Зі слів правоохоронців, нападник діяв один. Триває слідство.

Упродовж останніх тижнів у США сталося кілька резонансних смертельних інцидентів із застосуванням вогнепальної зброї. Тому президент Джо Байден оприлюднив ініціативу свого кабінету щодо запровадження нових заходів контролю над обігом зброї у США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Москаль Показати IP 9 Квітня 2021 13:49
Убийцы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus