USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У США кількість жертв буревію «Іда» перевищила сім десятків

8 Вересня 2021 09:41
У США у вівторок, 7 вересня, кількість жертв потужного буревію «Іда», який вдарив по восьми штатах, зросла до 71.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на ABC News.

Зазначається, що в Луїзіані 7 вересня підтвердили ще дві смерті, пов’язані зі стихією.

Зокрема, в окрузі Сент-Таммані 68-річний чоловік розбився, впавши з даху під час ремонту пошкоджень, нанесених «Ідою», а 71-річний хворий помер через брак кисню під час відключення електроенергії.

Тим часом щонайменше 52 людини загинули на північному сході США. У штаті Нью-Йорк, зокрема, виявили тіло жінки, яка зникла безвісти під час повені минулого тижня.

А на півдні 60% з 948 тисяч споживачів комунальних послуг Entergy, які залишилися без світла, відновили електропостачання.

Зауважимо, що лише в Луїзіані і Міссісіпі «Іда» пошкодила або зруйнувала 30 679 опор, 36 469 прольотів проводів і 5 959 трансформаторів. В окрузі Лафурш 14 тисяч людей залишилися без даху над головою, оскільки ураган зруйнував 75% будівель.

Водночас Національна метеорологічна служба США попереджає про нові опади в Луїзіані, які призведуть до ще більших затоплень.

Як повідомлялося, кількість денних опадів у Центральному парку Нью-Йорка побила 94-річний рекорд у 10 см і становила 18 см. Крім того, «Іда» призвела до значного підвищення рівня річок у середній Атлантиці й Новій Англії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus