USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.75 9.87

Особисту TESLA Ілона Маска, запущену до Марса, офіційно визнали супутником

9 Лютого 2018 09:42
Особистий автомобіль засновника компанії SpaceX Ілона Маска Tesla Roadster, який був запущений в космос на ракеті Falcon Heavy як корисне навантаження, був офіційно визнаний космічним супутником.

Про це йдеться в повідомленні космічного командування військово-повітряних сил США в офіційному Twitter-акаунті, пише NewsOne.

Уточнюється, що Tesla внесли в спеціальний каталог космічних супутників. У цьому документі особистий автомобіль Маска значитися під номером 43 205.

"Так. Ми додали Tesla Roadster в каталог космічних супутників", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі 7 лютого SpaceX провела перший запуск ракети-носія Falcon Heavy з мису Канаверал у Флориді, два з трьох прискорювачів першого ступеня успішно одночасно приземлилися на посадочні майданчики. Falcon Heavy вивела в космос випробувальний вантаж - автомобіль Tesla Roadster.

До слова, до підготовки запуску ракети залучили український літак Ан-124-100 "Руслан".

Працівник НАСА розповів про запуск ракети Falcon Heavy у Фейсбуці та розмістив унікальні фото. Детальніше про це читайте в матеріалі "ПЕРШИЙ АВТОМОБІЛЬ У КОСМОСІ: ВРАЖАЮЧІ ПОДРОБИЦІ ТА УНІКАЛЬНІ ФОТО".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Лютого 2018 10:21
"До слова, до підготовки запуску ракети залучили український літак Ан-124-100 "Руслан"" - Мабуть, перевозив всілякий мотлох
мудрий Показати IP 9 Лютого 2018 11:05
Мудрий чоловік: знайшов спосіб, як позбавитись від авто, щоб не платити за його утилізацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus