USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США підліток влаштував смертельну стрілянину в коледжі

1 Грудня 2021 08:44
У Сполучених Штатах 15-річний хлопець застрелив із напівавтоматичної гвинтівки трьох інших студентів та поранив ще сім студентів та викладача.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN із посиланням на заяву шерифа округу Окленд.

Повідомляється, що інцидент відбувся в коледжі в американському місті Оксфорд, штат Мічиган, неподалік від Детройта. Стрільця вже заарештувала поліція. Про його мотиви наразі нічого не відомо.

Були вбиті 16-річний хлопець та дві дівчини віком 14 та 17 років. Із восьми поранених двоє перебувають у шпиталі в критичному стані, це – 14-річні хлопець та дівчина, ще шестеро людей у стабільному стані.

«Все тривало якихось п’ять хвилин», – повідомив журналістам поліцейський Майкл МакКейб. Він додав, що підозрюваний є учнем коледжу. Наразі поліція вважає, що він діяв самостійно.

Після приблизно 15-20 пострілів його заарештували, стрілець не чинив спротиву. Він нічого не відповів поліцейським та заявив про своє право не свідчити без присутності батьків та адвоката.

ЗМІ відзначає, що президент США Джо Байден вже прокоментував інцидент, висловивши співчуття родинам вбитих студентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus