USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У США помер репер Coolio, відомий культовим хітом Gangstа's Paradise

29 Вересня 2022 15:23
59-річний американський репер Coolio помер 28 вересня в Лос-Анджелесі. Він став відомим після виконання хіта Gangsta’s Paradise.

Першим про це повідомив таблоїд TMZ, передає Громадське.

Менеджер репера Джарез Поузі розповів, що Coolio був удома у свого друга ввечері 28 вересня. Він пішов до ванної кімнати й довго звідти не повертався. Друг продовжував кликати репера, але той не відповідав. Врешті його знайшли на підлозі у ванній кімнаті.

Офіційна причина смерті ще невідома. За словами Поузі, медики припускають, що сталася зупинка серця.

Його справжнє ім’я – Артіс Леон Айві-молодший. Він почав займатися музикою в 1980-х роках, але популярність здобув 1995-го – після виходу Gangsta’s Paradise. За основу композиції взяли пісню Pastime Paradise Стіві Вандера.

Coolio отримав Grammy за Gangsta’s Paradise, також цю пісню використали у фільмі «Небезпечні думки» з Мішель Пфайфер у головній ролі.

Ця композиція досі користується популярністю. Наприклад, на Spotify цей трек прослуховували понад мільярд разів. За всю свою кар’єру Coolio записав вісім студійних альбомів.

Репер продовжував виступати до самої смерті: він разом з іншими зірками 90-х вирушив у тур Сполученими Штатами. Декілька днів тому він виступав у Техасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus