USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США помер автор хітів Селін Діон та Бонні Тайлер

21 Квітня 2021 08:44
У США помер композитор і продюсер Джим Стейнман. Йому було 73 роки.

За словами його брата Білла Стейнмана, він помер 19 квітня в Коннектикуті від ниркової недостатності після нетривалої хвороби, пише Korrespondent.net з посиланням на Bloomberg.

Джим Стейнман народився 1 листопада 1947 року в Нью-Йорку. Композитор почав свою кар’єру в 1968 році у музичному театрі, з партитури для студентської постановки Бертольда Брехта «Чоловік – чоловік».

Найвідоміші роботи Стейнмана – композиція Total Eclipse Of The Heart для співачки Бонні Тайлер, музичний альбом Bat Out of Hell для американського рок-виконавця Міта Лоуфа в 1977 році. Його пісні також виконувала Селін Діон.

Також Стейнман писав і продюсував оперні рок-мюзикли і балади. Він автор пісень до мюзиклів «Свисни за вітром» і «Бал вампірів» за однойменним фільмом Романа Поланскі.

У 2012 році Стейнман був введений у Зал слави авторів пісень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus