USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У США сталася стрілянина у супермаркеті: є загиблі та поранені

28 Червня 2020 10:43
У супермаркеті Walmart міста Ред Блафф, що у штаті Каліфорнія, 27 червня сталася стрілянина. Відомо про щонайменше двох загиблих та чотирьох поранених. Загалом у приміщенні перебували 200 людей.

Серед чотирьох поранених є не лише ті, хто постраждав від стрілка, а й збитий автомобілем чоловік. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на The New York Times.

Очевидці повідомляли про 50 – 60 пострілів. Відомо, що поліція поранила нападника у груди (чи він помер – у поліції не кажуть) за 15 хвилин після початку стрілянини. Про те, хто він та які його мотиви – наразі інформації немає.

Розповіді свідків хаотичні: хтось чув крики «стріляють, стріляють», хтось бачив кров у коридорах, а дехто навіть помітив, як у в будівлю супермаркету врізався білий автомобіль.

«Це було безумство. Люди втікали так швидко, як могли», – пригадав вантажник Лістер.

Зауважимо, це друга стрілянина за два дні – ще двоє людей загинули від пострілів з боку свого колеги у Спрінгфілді, що у штаті Іллінойс, просто на роботі на складі кавових автоматів. Нападник також застрелився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 28 Червня 2020 11:08
Мабуть нападник, це хтось з вихідців української діаспори.
Анонім до Психопланетарій, Лип Показати IP 28 Червня 2020 13:21
А д...лю ти вгадав. У них там своїх чокнутих хватає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus