USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У США військовий літак впав у житловому кварталі і спалахнув: є жертви

24 Жовтня 2020 12:19
У США в ніч з 23 на 24 жовтня розбився військовий літак. Він впав просто посеред містечка Фолі, і одразу ж загорівся. Вогонь перекинувся на житлові будинки. За попередніми даними, загинули 2 людей.

Авіакатастрофа сталася у штаті Алабама. Про це повідомила пресслужба Військово-Морських сил США у твітері, пише 24 канал.

"Екіпаж літака не вижив. Імена мертвих не будуть розголошені, поки не пройде 24 години після повідомлення найближчих родичів", – мовиться у повідомленні.

Місцеві ЗМІ повідомили, що на борту перебували двоє людей.

Відразу після авіакатастрофи літак загорівся. Вогонь швидко перекинувся на житлові будинки. Однак інформації про постраждалих серед цивільного населення наразі немає.

На місці трагедії працюють рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus