USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У старому будинку на Хмельницького не було завалу

26 Липня 2017 13:55
Учора, 25 липня, в мережі поширилася інформація про те, що з вини нових власників у Луцьку завалилася частина старовинного будинку. Однак, як з’ясувалося, у будинку № 38 на вулиці Богдана Хмельницького, про який ідеться, ніякого завалу не сталося.

Так, Віктор Федосюк на сторінці «Збережемо древній Луцьк» у Фейсбуці поінформував, посилаючись на мешканців будинку, що внаслідок знесення перегородок новим власником завалилося перекриття між першим і другим поверхами.

Однак Інформаційному агентству Волинські новини мешканка квартири, розташованої безпосередньо над приміщенням, де проходять ремонтні роботи з підготовки офісу, Віра Деркач розповіла, що до завалення не дійшло, було лише частково пошкоджено пічку, а питання її відновлення улагодили з власником приміщення на першому поверсі.

Будівельники, своєю чергою, відзначили, що завалення неможливе навіть із огляду на те, що ще на початку ремонтних робіт перекриття між поверхами укріпили спеціальними балками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
нюся Показати IP 26 Липня 2017 22:51
але ж вітя тепер має час пизтєти
Муся до нюся Показати IP 27 Липня 2017 16:00
Ой Нюся, й не кажи! А то тільки ти весь час пизт*ла! Не переживай - тебе ще ніхто не перепи..дів!
Тарас Показати IP 27 Липня 2017 20:09
Завалу не було, то буде! Всі так кажуть, поки грім не вдарить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus