USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На одній з вулиць Луцька пропонують замінити покриття. Петиція

28 Травня 2021 20:18
На вулиці Богдана Хмельницького в Луцьку пропонують замінити дорожнє покриття на проїжджій частині, а бруківку звідти використати для мощення в іншій частині Старого міста.

Петицію з такою пропозицією на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Костянтин Мартинов.

На його думку, дорожнє покриття вулиці Богдана Хмельницького потрібно замінити, на ділянці також необхідно впорядкувати дорожню інфраструктуру, починаючи від вулиці Словацького до перетину з вулицею Ковельською.

«Наявне покриття з бруківки знаходиться у жахливому стані, воно більш вартісне в обслуговуванні та не відповідає сучасним транспортним вимогам. Вулиця Богдана Хмельницького є перетином більшості маршрутів громадського транспорту Луцька. Теперішній стан (проїжджої частини вулиці) негативно впливає на ходові частини і громадського, і приватного транспорту», – зазначив автор петиції.

Бруківку з вулиці Богдана Хмельницького він запропонував використати для мощення вулиць навколо Замкової площі та вулиці Кафедральної, що «входять до історичної частини міста, цікавої для туристичних маршрутів».

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати петицію Костянтина Мартинова можна тут.

Раніше на найбільш проблемних ділянках на вулиці Богдана Хмельницького переклали бруківку. На ремонт витратили близько 49 тисяч гривень.

Окрім того, Луцька міська рада замовила проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького. Аби відремонтувати покриття якісно, потрібно було замовляти геологічні дослідження.

Ще під час обговорення концепції ремонту стало відомо, що сучасний стан вулиці Богдана Хмельницького, зокрема просідання проїжджої частини, зумовлений відсутністю дощової каналізації та тим, що дорога не розрахована на велике навантаження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 28 Травня 2021 20:32
всі ті писаки петицій будки не збудували
Анонім Показати IP 28 Травня 2021 22:12
Ах какой вумній автор! Напевне, три вищі освіти має.
Лучани Показати IP 28 Травня 2021 22:24
Цього робити кактегорично не можна ! Не вмієте зберегти історичну бруківку - поїдьте до Львова подивіться, як вони зробили вул Стрийську і зберегли її автентичність ! А то криворукі нероби, як комуняки - до основанья а затєм ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus