USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вулицю Богдана Хмельницького перед ремонтом досліджують геологи

16 Травня 2017 10:51
Проектно-кошторисна документація ремонту вулиці Богдана Хмельницького вимагає ретельного дослідження, аби відремонтувати покриття якісно.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 16 травня.

Зі слів виконувача обов’язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука, архітектурне бюро наразі проводить геологічне дослідження основи вулиці Богдана Хмельницького. Адже ситуація там дуже непроста.

«Якщо робити, то на роки, а не так, щоб переробляти за 2-3 роки. Коли виконають геолого-розвідувальні роботи, буде проектно-кошторисна документація, будемо приймати рішення щодо ремонту цієї вулиці», - пояснив він.

До слова, під час обговорення концепції ремонту, стало відомо, що сучасний стан вулиці Богдана Хмельницького, зокрема її просідання, зумовлено відсутністю дощової каналізації та тим, що дорога не розрахована на велике навантаження. Тому під час проїзду тролейбуса, вага якого становить 14–18 тонн, вулицею проходять вібрації.

Також заплановано розширити кількість паркувальних місць (до 45 автомобілів), що особливо актуально з огляду на розміщення неподалік візового центру, зробити на всіх зупинках «кишені» для заїзду громадського транспорту для уникнення заторів, перекласти бруківку, замінити ліхтарі на наявних опорах на більш енергоощадні, змінити водопровідну систему та дещо розширити сквер Святого Миколая.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus