USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У структурі менеджменту Нацбанку - кремлівські агенти?

14 Лютого 2017 12:33
У структурі менеджменту Нацбанку - чимало кремлівських агентів, вважає редактор програми Гроші, креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський.

Як відомо, Нацбанк видав 700 млн гривень рефінансування Промінвестбанку - банку уряду Росії, яким керує цивільний чоловік заступник голови НБУ Рожкової.

Тим часом, сама ж заступниця голови Національного банку України Катерина Рожкова днями заявила, що загрози російських банків в Україні немає.

Детальніше про це читайте у матеріалі: ЧОМУ ЗАСТУПНИЦЯ ГОНТАРЕВОЇ ЗАХИЩАЄ РОСІЙСЬКІ БАНКИ

Зі слів Дубинського, відразу четверо з шести членів правління Нацбанку - кремлівські агенти.

"Сама Гонтарєва - партнер з першим заступником президента російського держбанку ВТБ Юрієм Соловйовим по інвесткомпанії ICU.

Яків Смолій, перший заступник глави НБУ, в 2013 році продав свою страхову компанію російському бізнесменові Дуванову, пов'язаним з Кремлем.

Катерина Рожкова, заступник глави НБУ куратор банківського нагляду, - перебуває в цивільному шлюбі з Андрієм Рожковим, керівником російського державного Промінвестбанку.

Наталія Дегтярьова, директор ключового департаменту НБУ з банківського нагляду, яка влаштувала «банкопад» - працювала в державному Промінвестбанку.

Олег Чурій, заступник глави НБУ відповідальний за валютні резерви країни, - працював в російському держбанку ВТБ.

Навіть прес-секретар Гонтаревої, Наталія Бондаренко - працювала в російському державному банку ВТБ", - йдеться у повідомленні Дубінського.



Нагадаємо, масштабні протестні акції проти керівництва Національного банку України назрівають у Києві. Організатором їх виступають колишні військовослужбовці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кастрюлька Показати IP 14 Лютого 2017 12:49
А може таки справа не в Путене, а в тому, що банком "керує цивільний чоловік заступник голови НБУ Рожкової"?
корінний лучанин Показати IP 14 Лютого 2017 13:07
параноїк?Дубінський
корінний зуб до корінний лучанин Показати IP 14 Лютого 2017 15:25
а не здається тобі .що хтось інший?
Патріот Показати IP 14 Лютого 2017 13:42
Це зрада! Ганьба!
Лом Показати IP 14 Лютого 2017 14:58
Ні хлопці просто ж*ди при владі і треба з цим скоріш щось робити
Максим Сокіл Показати IP 14 Лютого 2017 15:16
все просто. торгуємо з терористами, гроші вносимо в російські банки, а українцям розповідаємо про зраду, шатунів, санкції та БЕЗВІЗОВИЙ режим!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus