USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Струмівці 41-річного чоловіка вбило струмом

9 Липня 2020 09:52
У селі Cтрумівка Луцького району струмом вбило 41-річного чоловіка.

Трагедія сталась пообіді 8 липня.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області.

Як зазначили у поліції, чоловік під час виїзду з автомийки вантажним автомобілем марки «ДАФ» з цистерною вирішив подивитися чи закрита цистерна і виліз на її верх, де зачепився за високовольтну лінію електропередач, внаслідок чого отримав сильне ураження струмом.

На жаль, чоловіка врятувати не вдалося, він загинув на місці події. Померлий житель Миколаївської області, 1979 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 9 Липня 2020 11:30
Це,який мудафон побудував мийку під високовольтною лінією електропередач?Це раз.А по друге-невже водій не бачив що автомобіль стоїть під високовольтною лінією?По третє- дроти найменшої високовольтної лінії 10кіловольт,провисають над землею 8-10метрів.Як він міг їх дістати?
Анонім Показати IP 9 Серпня 2020 23:12
А як в нас в країні робиться сп...здили з економили зробили тяп ляп і все тількі ми люди страждаємо від цього а їм просто пох на все мандат робить чудіса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus