USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Австралії знову виявили голки у продуктах, цього разу – у винограді

7 Жовтня 2019 10:07
В одному з супермаркетів Мельбурна (Австралія) покупець виявила голки у винограді, повідомляє місцеве видання 9News, передає TheБабель.

Голки були знайдені у свіжому винограді, купленому в мережевому супермаркеті Aldi на заході Мельбурна в районі Керолайн-Спрінгс. За даними поліції, це вже третій випадок за останній місяць. В кінці вересня правоохоронці почали розслідування двох випадків виявлення сталевих

голок в ягодах полуниці.У результаті інцидентів ніхто не постраждав, але одна жінка з тих, хто виявила голки в полуниці, була змушена провести ніч в лікарні, щоб лікарі змогли виключити попадання осколка в шлунок.

У листопаді минулого року в супермаркетах австралійського міста Мельбурн знайшли голки в грушах.

Перед цим в австралійському штаті Квінсленд заарештували жінку, яка ховала голки в ягодах полуниці. Після повного розгляду справи в суді зловмисниці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Правоохоронці отримали понад 100 повідомлень про голки, знайдені в полуниці. Фермери були змушені викинути тонни ягід, а в супермаркетах зняли полуницю з продажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus